Lennä älykkäästi: Matkusta mukavasti käytännöllisen repun kanssa käsimatkatavarana

Lennä älykkäästi: Matkusta mukavasti käytännöllisen repun kanssa käsimatkatavarana

Käsimatkatavarat lentokoneessa

Kun aikoo matkustaa lentäen, on otettava huomioon monia asioita. Kuten se, mitä pakkaa mukaan ja miten. Lisää hämmennystä voivat aiheuttaa käsimatkatavaroita koskevat erilaiset vaatimukset, sillä jos et ole selvillä lentoasi koskevista rajoituksista, voit joutua maksamaan ikäviä lisämaksuja. Siksi olemme asian selventämiseksi koonneet tähän ohjeita ja vinkkejä. 

Olitpa lähdössä pitkälle lomalle tai lyhyelle työmatkalle, on tärkeää, että sinulla on mukanasi oikeanlainen käsimatkatavara. Käsimatkatavara sisältyy yleensä lentolippuun, ja silloin on tärkeää tietää, mitkä rajoitukset sitä koskevat ja mikä on paras rajoitusten mukainen tapa pakata. Käytännöllinen reppu voi tällöin olla pelastava sankari.

Käsimatkatavarana käytettävän repun yksi parhaista hyödyistä on se, että se helpottaa liikkumista lentokentällä. Lentolaukun tai kannettavan tietokoneen laukun kanssa on vaikea pitää molemmat kädet vapaina lippujen, passien ja muiden tavaroiden käsittelyä varten. Sen sijaan repun kanssa molemmat kädet ovat vapaina, ja matkustat ergonomisesti painon jakautuessa tasaisesti selkään.

Lisäksi repun etuna on, että se yleensä täyttää lippuun sisältyvää käsimatkatavaraa koskevat säännöt, ja se voidaan sijoittaa edessä olevan istuimen alle, mitä jotkin lentoyhtiöt edellyttävät. 

Zeeksackilla on monia käytännöllisiä reppuja, jotka useimmat lentoyhtiöt hyväksyvät käsimatkatavaroiksi. Reput on suunniteltu käytännöllisyyttä ja järjestelmällistä toimivuutta ajatellen. Reppujen ergonominen muotoilu takaa erinomaisen käyttömukavuuden, ja useiden lokeroiden ja säilytysvaihtoehtojen ansiosta tavarat on helppo järjestää ja löytää. Ja mikä parasta, reppumme on valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista, jotta ne ovat valmiita kaikille matkoille.

Jos etsit käytännöllistä ja vaivatonta ratkaisua käsimatkatavaraksi, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua Zeeksackin reppuvalikoimaan. Meillä on laaja valikoima erikokoisia ja -mallisia reppuja, joiden joukosta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan.

On myös tärkeää huomioida, että käsimatkatavaroita koskevat säännöt voivat vaihdella lentoyhtiöittäin ja jopa lentokoneiden välillä. Siksi on aina parasta tarkistaa ennen matkaa lentoyhtiön tai lentokoneen säännöt ja varmistaa, että oma reppu on niiden mukainen. Olemme koonneet alle avuksi käsimatkatavaroita koskevat säännöt, joita eri lentoyhtiöillä on. 

Pakkaa siis järkevästi, matkusta mukavasti ja muista, että Zeeksackin käytännöllinen reppu on loistava valinta käsimatkatavaraksi lentomatkoilla.

Tässä on käsimatkatavaroita koskevia sääntöjä eri lentoyhtiöiltä:

Air France
Mitat: 55 x 35 x 25 cm
Paino: 12 kg

British Airways
Mitat: 56 x 45 x 25 cm
Paino: 23 kg

Easyjet
Mitat: 56 x 45 x 25 cm.
Paino: Ei painorajoituksia.

Finnair
Mitat: 56 x 45 x 25 cm
Paino: 8 kg

KLM
Mitat: 55 x 35 x 25 cm
Paino: 12 kg

Lufthansa
Mitat: 55 x 40 x 23 cm
Paino: 8 kg

Norwegian
Mitat: 55 x 40 x 23 cm
Paino: 10 kg

SAS
Mitat: 55 x 40 x 23cm
Paino: 8 kg

Turkish Airlines
Mitat: 55 x 40 x 23cm
Paino: 8 kg

Ryanair
Mitat: 40 x 20 x 25 cm
Paino: Ei painorajoituksia.

 

Takaisin blogiin