Tietoa meistä

Zeeksackin tuotteet perustuvat hyödyllisiin toimintoihin ja muotoiluun, jotka auttavat pitämään elämän järjestyksessä. 

David Brudö, yksi Zeeksackin perustajista

Idea Zeeksackiin syntyi aktiivisesta elämäntyylistä, johon kuului korkea stressitaso ja kiireiset aikataulut sekä niistä seurannut henkinen kuormittuminen. Paluu kestävään elämään herätti kiinnostuksemme vähentää stressiä erilaisten apuvälineiden avulla. 

Totesimme, että reppu itse asiassa on tällainen apuväline. Olemme aina pitäneet repuista, ja käytämme reppua kaikkialla: mennessämme töihin, kouluun tai treeneihin, pyöräillessä, matkustaessa tai piknikillä. Ongelmana oli kuitenkin se, että kun repun avasi, sisällä oli sekaista ja pimeää. Repussa olevilla tavaroilla oli taipumus kadota kuin se olisi ollut musta aukko.

Pimeän repun tonkiminen tuntui turhalta stressitekijältä, jonka olisimme mieluummin jättäneet väliin. Tutkimukset ovat nimittäin osoittaneet, että stressihormoni kortisolin tasot ovat korkeammat, kun ympäristö on sotkuinen ja epäjärjestyksessä.

Päätimme kehittää tyylikkään ja käytännöllisen repun, joka auttaa pitämään tavarat ja pidemmän päälle myös elämän järjestyksessä. Intohimomme henkiseen hyvinvointiin ja aktiiviseen elämäntyyliin sai meidät yhdistämään tasapainon ja energian. Sen tuloksena on syntynyt reppuja, matkatarvikkeita ja lisävarusteita, jotka todella pitävät tavarat järjestyksessä olipa edessä millainen seikkailu tahansa. 

Nykyään Zeeksack on enemmän kuin pelkkä reppu. Tänä päivänä tuotteitamme käyttävät kaikki huippu-urheilijoista pelastustyöntekijöihin, pendelöijiin ja valokuvaajiin. Heille kaikille on yhteistä se, että he haluavat käytännöllisiä, kestäviä ja huolellisesti suunniteltuja tuotteita, jotka helpottavat arkea. 

Zeeksackin filosofiana on yhdistää käytännölliset toiminnot skandinaaviseen muotoiluun, jotta ihmiset kaikkialla maailmassa saisivat tavaransa järjestykseen ja elämänsä tasapainoon aktiivisesta elämäntyylistä huolimatta. Uskomme, että pienillä odottamattomilla muutoksilla voi olla suuri vaikutus. Siksi tuomme jatkuvasti markkinoille uusia tuotteita, joilla ei ainoastaan saa kannettua tavaroita vaan myös helpotettua ja rikastutettua elämää, koska ne vähentävät tarpeetonta fyysistä ja henkistä rasitusta ja auttavat kestävän elämän saavuttamisessa.

Vertaile reppujamme