Huomio kestävässä kehityksessä – sitoutumisemme parempaan tulevaisuuteen

Kestävä kehitys valmistuksessa – kierrätettyä polyesteriä kaikissa repuissamme 

Me Zeeksackilla pyrimme luomaan tuotteita, jotka eivät ole vain käytännöllisiä ja hyödyllisiä vaan myös kestäviä ja vastuullisia. Siksi olemme päättäneet käyttää vuodesta 2023 alkaen kierrätettyä polyesteriä kaikissa repuissamme.

Unelmanamme on luoda kestävämpi tulevaisuus, jossa voimme vähentää ympäristövaikutustamme ja tarjota korkealaatuisia tuotteita. Siksi olemme päättäneet käyttää kierrätetyistä PET-pulloista valmistettua polyesteriä.

Eri reppumallien materiaalin valmistuksessa on käytetty 5–20 kappaletta 550 ml:n PET-pulloja. Näin voit olla varma, että kantamasi reppu on osa kiertotalouteen perustuvaa ja kestävää valmistusprosessia. Sen sijaan, että tuotteemme perustuisivat uusiin muovikomponentteihin, hyödynnämme jo olemassa olevia materiaaleja, jotka saatettaisiin muuten heittää pois.  

Emme kuitenkaan valinneet kierrätettyä polyesteriä vain ympäristön vuoksi. Se on nimittäin materiaalina yhtä vahva ja kestävä kuin perinteinen polyesteri. Reppumme on suunniteltu ja stressitestattu kestämään ankarimmatkin olosuhteet. Pyrimme kestävyyteen kahdesta näkökulmasta: sekä kestävää kehitystä tukevien materiaalien että tuotteiden kulutuskestävyyden osalta. 

Pyrkimyksessämme kohti kestävämpää tulevaisuutta ei ole kyse pelkistä materiaalivalinnoista. Haluamme myös minimoida ympäristövaikutuksemme käyttämällä ympäristöön mahdollisimman vähän vaikuttavia kuljetusmuotoja, suosimalla uusiutuvia energialähteitä ja käyttämällä pakkauksia, joilla on mahdollisimman vähän ympäristövaikutuksia. Tavoitteenamme on kantaa vastuu ympäristövaikutuksistamme kaikilla tasoilla.  

Kestävyys arjessa – käytännöllisillä repuillamme on merkitystä

Meille kestävä elämä ei ole vain ympäristötietoisuutta vaan myös arjen helpottamista. Suunnittelumme lähtökohtina ovat tasapaino, ergonomia ja energia. Olemme luoneet käytännöllisiä ja toimivia reppuja ja lisävarusteita, jotka auttavat käyttäjiämme pitämään yllä järjestystä aktiivisessa arjessa.

Reppujemme monien taskujen ja käytännöllisten pakkausratkaisujen ansiosta löydät helposti tarvitsemasi tavaran silloin, kun sitä tarvitset. Se vähentää stressiä ja jättää enemmän aikaa elämän tärkeämmille asioille. Lisäksi reppujemme suunnittelussa on huomioitu mukavuus. Säädettävät hihnat ja hengittävä selkäosa takaavat hyvän istuvuuden ja estävät epämukavuuden ja kivun reppua pitkään kannettaessa. Haluamme luoda kestävää helpotusta sekä fyysisesti että henkisesti. 

Olemme tyytyväisiä, että voimme auttaa ihmisiä muuttamaan elämänsä enemmän kestävän kehityksen mukaiseksi niinkin erikoisella asialla kuin repuilla ja niihin liittyvillä tuotteilla. Uskomme, että kyse on sekä omaa itseä että ympäristöä hyödyttävistä valinnoista, ja toivomme, että käytännölliset reppumme ja lisävarusteemme auttavat sinua tekemään juuri sellaisen valinnan.