The Organizer

The Organizer on käytännöllinen ja tilava 30 litran reppu. Sen kätevä säilytystila pitää tavarasi järjestyksessä ja mielesi stressittömänä niin arjessa kuin seuraavalla seikkailulla. Kahden siirrettävän väliseinän avulla saat järjestettyä repun sisällön haluamallasi tavalla. Repussa on useita säilytyslokeroita ja käytännöllinen avaus sivusta, joten tavarat ovat helposti nähtävissä ja otettavissa. Luonnollisesti reppu on avattavissa myös tavalliseen tapaan ylhäältä.

Ylätaskusta saa otettua helposti pieniä tavaroita, ja siellä on myös avainpidike. Erilliseen ja pehmustettuun tietokonetaskuun mahtuu suojaan 16-tuumainen tietokone tai tabletti. Ergonomiset olkahihnat, pehmustettu selkäosa ja säädettävä rintaremmi takaavat, että reppua on mukava kantaa. Vesipullo on käden ulottuvilla sivutaskussa.

The Organizer pysyy itsenäisesti pystyssä, mutta on silti pehmeä ja muotoutuva, mikä tekee siitä erittäin joustavan. Reppu on IATA:n hyväksymä ja menee käsimatkatavarana myös niissä lentoyhtiöissä, joissa on tiukemmat kokorajoitukset, sillä reppu voidaan sijoittaa istuimen alle. The Organizer ‑repussa on myös varkaudet estävä RFID-tasku, joka suojaa lompakkoa, passia ja luottokortteja luvattomalta käytöltä ja salakopioinnilta.

Jokaisen repun valmistuksessa on käytetty noin 20 kierrätettyä PET-pulloa, joten voit olla varma, että teet kestävän valinnan. Materiaali on vettähylkivää, ja vetoketjut ovat maailman johtavan vetoketjuvalmistajan YKK:n vedenpitäviä vetoketjuja.

Lisää mukavuutta ja joustavuutta saa liittämällä reppuun kiinnityshihnat ja lantiovyön, jotka myydään lisävarusteina. Activity Straps ‑kiinnityshihnojen avulla saat kannettua enemmän tavaraa, ja Adventure Belt ‑lantiovyö parantaa vakautta aktiivisessa käytössä. The Organizer ‑repun ansiosta tiedossa on huolettomia ja järjestyksessä pysyviä arkipäiviä, seikkailuja ja matkoja.