The Zeeker

The Zeeker on näppärä ja käytännöllinen 27 litran reppu, joka sopii sekä arkeen että matkoille. Reppu on sivusta avattava, joten sen sisällön näkee helposti, ja kahden siirrettävän väliseinän ansiosta tavarat saa järjestettyä haluamallaan tavalla. Päälokeron saa avattua myös ylhäältä, ja pieniä tavaroita voi säilyttää ylätaskussa, josta ne saa otettua nopeasti.

Laadukas ja vettähylkivä materiaali, jonka valmistuksessa on käytetty seitsemän kierrätettyä PET-pulloa, pitää tavarat kuivina ja ympäristövaikutukset pieninä. Pehmustettuun tietokonetaskuun mahtuu 15-tuumainen laite, joka pysyy erillään muista reppuun pakatuista tavaroista. Repussa on myös sivutasku vesi- tai termospullolle.

Vaikka The Zeeker pysyy itsenäisesti pystyssä, se on myös pehmeä ja muotoutuva. Tämän ansiosta se hyväksytään käsimatkatavaraksi myös lentoyhtiöissä, joissa on tiukemmat kokorajoitukset, koska se voidaan sijoittaa istuimen alle. Ergonomiset olkahihnat, piilotetut sivutaskut ja YKK-vetoketjut takaavat mukavuuden ja turvallisuuden niin arjessa kuin matkoilla. Tämä monikäyttöinen reppu sopii täydellisesti sekä arkeen että seikkailuihin. Sen avulla saat joustavasti kannettua mukanasi kaiken mitä tarvitset, jotta elämä olisi vähemmän stressaavaa ja paremmassa järjestyksessä.